Nordre Rønners Venner

Nordre Rønners Venner

Nordre Rønners Venner (NRV) er en interesseforening, der til dagligt varetager administrationen af Nordre Rønner, som er en gruppe af småøer på ca. 11 hektar, ejet af Læsø Kommune.

 

NRV arbejder for at vedligeholde og værne om fyret og de tilhørende bygninger på Nordre Rønner og formidle den historie og den natur, der er tilknyttet stedet.

 

Det er endvidere foreningens opgave at sikre offentlighedens tilgængelighed til Nordre Rønner i respekt for naturen og øernes fugleliv.

 

Medlemmer af foreningen har mulighed for at overnatte på stedet efter de gældende regler, og på den måde få en helt enestående oplevelse af stedets ånd og natur.

 

Du kan læse mere om medlemskab og muligheder her på hjemmesiden.

Foreningen

Nordre Rønner drives af en interesseforening, som bl.a. arbejder for at vedligeholde og værne om fyret og de tilhørende bygninger på Nordre Rønner.

Læs mere om foreningen
Besøg på Nordre Rønner

Besøg på Nordre Rønner

Alle kan besøg Nordre Rønner under iagttagelse af en række forholdsregler.
Klik på linket og læs mere om reglerne for almindelig færdsel og for medlemmerns besøg.

Læs mere om besøg
Healing

Vicevært-ordning

Medlemmer af foreningen kan ansøge om at blive vicevært på Ndr. Rønner. I højsæsonen (ugerne 26 – 32 kan man få tildelt ½ uge og ellers en hel uge.

Læs mere om vicevært-ordningen
Bådregler på Nordre Rønner

Aktuelt

Her finder du blandt andet lidt om generalforsamlingen, åres viceværter mm

Sidste nyt Medlemskab

Om Nordre Rønner

Nordre Rønner er en lille øgruppe i Kattegat syv km nord for Læsø.

Flere af øerne i øgruppen er på grund af landhævning vokset sammen, og de er forbundet med Læsø med det lavvandede sandrev Rønnerev.

Læs mere