Praktisk info for viceværter

Praktiske oplysninger for viceværterne

Viceværter og overnattende gæster skal være indstillede på, at opholdet på Ndr. Rønner sker på ”spejdermanér.” Hvis solen skinner, kan man få et varmt bad under solbruseren, ellers må man klare sig med et lunkent samme sted eller et bad i havet. Der er ikke tilstrækkeligt med strøm til andre løsninger.

Vandforsyningen til toiletter og vandhaner drives af solceller. Skulle disse svigte, kan den lille generator benyttes. Den kører på alm. benzin.

Der er dyner og puder til 8 personer. Man skal selv medbringe sengetøj, håndklæder, viskestykker, toiletpapir samt rengøringsartikler. Det er en god idé at medbringe en dunk med drikkevand, da vandet i hanerne ikke er godkendt som drikkevand.

Komfur og køleskab er på gas. Tømmer du en flaske, står der fulde gasflasker i værkstedet. Skift selv. Husk at lukke på regulatoren ved afrejse.

Som overnattende gæst er du velkommen til at udføre lidt praktisk arbejde. Måske trænger græsset til at blive slået, et vindue skriger efter maling (eller pudsning) eller en skrue skal strammes. Måske kan du hente lidt inspiration på ”TO DO”-listen. Hvis vi alle giver en hånd med, kan vi sammen værne om “Danmarks flotteste klubhus.”

Ved afrejse afleveres de brugte lokaler i rengjort stand og affald tages med hjem.
Find tjeklisten, så du kan se, om du har husket det hele.

Tjekliste vedr. ankomst og afrejse: Se den her

Husk at afregne for ophold senest efter 1 uge:

Afregningsskema: Se det her